Joga za zaposlene

Savremeni tempo života nameće nam sve više obaveza, a sve manje vremena za sebe. Stres i dugo sedenje smanjuju kvalitet života i produktivnost na poslu. Neki poslodavci na vreme su uočili da je borba protiv stresa veoma bitna za sve zaposlene u kompanijama. Neko je rekao da je meditacija kofein 21 veka, tako da su korporacije koje brinu za svoje radnike uvele jogu kao vid rekreacije, oporavka od dugog sedenja i sredstvo za eliminaciju stresa.Ukoliko ne radite u firmi koja na ovaj način vodi računa o svojim zaposlenima, pozabavite se sami sobom. Zapitajte se koliko puta ste pauzu na poslu potrošili na neke nebitne stvari. Nemate vremena za rekreaciju posle posla?

Spojite lepo i korisno. Na svakih pola sata protegnite se uz neku od joga asana koje smo za vas izdvojili u našoj besplatnoj knjizi Joga za zaposlene, ili iskoristite pauzu na poslu da se protegnete zajedno sa nama. Sve vežbe možete da uradite na stolici, dok sedite za radnim stolom. Sve vežbe opisane u knjizi izuzetno su jednostavne, i mogu da ih rade svi.

joga za zaposlene

 

Joga za zaposlene, korporativna joga, joga u kancelariji, joga u korporacijama samo su neki od naziva za vežbe koje smo za vas pripremili u knjizi koju možete besplatno da preuzmete klikom na link.

Dobrobiti vežbanja joge na stolici, u toku radnog vremena:

1. Oslobađamo se stresa. U napetim situacijama u telu se luče hormoni stresa, koji ostaju u našim mišićima, ukoliko ih istezanjem ne iscedimo iz tela. Joga je prirodna antistresna terapija.

2. Poboljšava se mentalni kapacitet

3. Povećava se produktivnost i učinak na poslu

4. Poslodavci  dobijaju zdravije zaposlene, manje bolovanja, bolju radnu atmosferu

5.Energizuje se čitav organizam

6. Jačaju  mišići i povećava se fleksibilnost tela

7. Poboljšava se držanje

8. Jačamo imunitet

9. Smanjuje se osećaj umora

10. Poboljšava se kvalitet sna

Zato, pomozi sebi. Preuzmi potpuno besplatno knjigu: “Joga za zaposlene”.

Potrebno je da upišeš svoje ime i e-mail adresu i da klikneš na “Prijavi se”. Nakon prijave, na e-mail će ti stići poruka sa linkom za preuzimanje knjige. 

Share

One comment on “Joga za zaposlene”

  1. Nataša
    July 15, 2024 at 6:48 pm

    Knjiga je savršena, taman onoliko koliko treba položaja da bi se telo oporavilo od dugog sedenja i eliminisao stres.

Comments are closed.